Hirdetés

Védőmaszkokat és más felszereléseket adományozott a Nintendo amerikai mentőcsapatoknak

|

A cég korábban elővigyázatosságból vásárolta az egészségügyi védőfelszereléseket, most pedig úgy gondolták, hogy az adományokkal ők is segíteni tudnak a járvány leküzdésében.

Hirdetés

Rengeteg nagy cég veszi ki közvetve vagy közvetlenül a részét a koronavírus járvány ellni harcból; vannak, akik anyagi támogatást nyújtanak különböző egészségügyi szervezeteknek, vannak, akik csak szimplán otthonmaradásra késztetik az embereket leárazott játékaikkal, hogy az ingyenessé tett címekről már ne is beszüljünk. A Nintendo most több ezer védőmaszkot adományozott a vírussal küzdő tűzoltóknak és mentőcsapatoknak. 

Hirdetés

Az N95-ös védőmaszk volt az első, ami hiánycikké vált a COVID-19 világszintű elterjedésével. Az Amerikában található North Bend településen működő Nintendo gyár most rengeteg ilyen maszkot és egyéb egészségügyi védőfelszerelést ajánlott fel a vírussal harcoló Eastside Fire & Rescue csapatának.

A cég képviselője elmondta, hogy pont egy hasonló egészségügyi vészhelyzetre felkészülve vásárolták meg a maszkokat, de úgy látták, hogy ezekre sokkal nagyobb szüksége van azoknak, akik a frontvonalban harcolnak a járvánnyal. A hatóságok is felhívják a figyelmet arra, hogy ilyen maszkokat csak az vásároljon, akinél magas a vírus iránti kiszolgáltatottság mértéke, mivel egyébként az egészségügyi dolgozók elől vesszük el az egyik legfontosabb védőfelszerelést. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)