Hirdetés

Az Országos Mentőszolgálat végtelenül cuki karanténdallal vidít fel bennünket

|

A Don't Worry Be Happy egyedi, "karanténosított" magyar verziójával csalnak mosolyt az arcunkra, amiért végtelenül hálásak vagyunk.

Hirdetés

Az Országos Mentőszolgálat mindenkinek azt üzeni, hogy csak nyugi, együtt le fogjuk győzni a vírust. Mindezt pedig egy imádni való videoklip formájában adták a tudtunkra, amelyben együtt énekelnek és zenélnek a mentősök. 

Hirdetés

Bobby McFerrin közismert dalát, a Don't Worry Be Happyt írták át kissé, az új, magyar változatban pedig olyan gyöngyszemek is helyet kaphattak, mint a következő sör:

"Jöhet akármilyen nagy galiba, nyugodtan bízhatsz Győrfi Paliba'."

A videóhoz tartozó Facebook bejegyzésből az is kiderül, hogy az országban több mint 8400 elhivatott mentős dolgozik azon, hogy felülkerekedjünk a koronavíruson, a járvány végeztével pedig "jön majd egy nagy buli". 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)