Hirdetés

Te sem akarsz balhét az Országos Mentőszolgálat hősével, inkább maradj otthon!

|

Egy magyar Photoshop művész hollywoodi szuperprodukciók plakátjaira varázsolta Győrfi Pált. Az eredmény fenomenális lett.

Hirdetés

Ha jártatok mostanában a YouTube közelében, akkor biztosan belefutottatok abba a reklámba, melyen az Országos Mentőszolgálat szóvivője magyarázza el, hogy hogyan előzhető meg a koronavírus terjedése, illetve kihangsúlyoz egy fontos dolgot: maradjunk otthon. Ez ihletett meg egy tehetséges művészt, aki különböző filmes szerepekben képzelte el a szóvivőt.

Hirdetés

Sonny Szalay oldala egyébként is tele van remek szerkesztett képekkel és plakátokkal, melyek hemzsegnek a popkultúrális utalásoktól, mégis reflektálnak a magyar valóságra, mindenkinek ajánljuk, hogy csemegézgessen közülük.

A nemrég feltöltött képei Győrfi Pál mesteri továbbgondolásaként értelmezhetőek, aki filmhősöket megszégyenítő szigorral csap le azokra, akik képtelenek megérteni, mennyire fontos most a közösségi távolságtartás, az egymásra való odafigyelés, és persze a nemesebbik felünkön való megmaradás varázslatos képessége.

A filmes plakátokon keményen pózoló Győrfi Pálnak ígérjük, otthon maradunk, kezet mosunk, nem pacsizunk, nem puszilkodunk, takarítunk és szellőztetünk, ennél jobb emlékeztető nem is nagyon kell erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)