Hirdetés

Összefogtak a magyar videósok – segíts te is a háború elől menekülő gyerekeknek!

|

Több száz, családjától elszakított gyermek mindennapjait teheted élhetőbbé, ha csatlakozol a kezdeményezéshez.

Hirdetés

Két héttel ezelőtt robbant ki a háború a szomszédunkban, az orosz hadsereg azóta tartja ostrom alatt az ukrán városokat. A több ezer emberéletet követelő háború miatt már milliók voltak kénytelenek elhagyni az otthonukat, Magyarországon is rengeteg szétszakított családnak és szülők nélkül maradt gyermeknek van szüksége segítségre.

Hirdetés

Két héttel ezelőtt, a háború kirobbanásakor már épp úton volt hazánkba a harkivi U16-os jégkorongcsapat, amikor elkezdődtek a borzalmak. A PlayIT csapata, a Debreceni Hoki Klub és a Magyar Jégkorong Szövetség azonnal cselekedett, hogy segítse a srácokat.

A szövetség azóta több száz gyermeket szállásolt el, de folyamatosan érkeznek újabb és újabb csoportok. A magyar civil összefogásnak köszönhetően szerencsére a szállás mellett a srácok étkeztetése és ruházkodása is biztosítottnak látszik jelenleg, ugyanakkor ki tudja, meddig szorulnak még segítségre. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A családjaiktól elszakított fiatalok azonban többé-kevésbé a külvilágtól is el vannak zárva, hiszen a legtöbben telekommunikációs eszközök nélkül érkeztek. Telefonok, laptopok és internetkapcsolat híján pedig nem tudják felvenni a kapcsolatot a hátrahagyott családtagjaikkal, a tőlük elszakított barátaikkal, nem tudják követni a hazájukban zajló eseményeket. Ebben próbálunk most nekik segíteni.

A segítségetekkel kapcsolati pontokat szeretnénk kialakítani, ahol routerek, telefonok, laptopok és fejhallgatók állnak a srácok rendelkezésére, amikkel tudnak videochatelni az ismerőseikkel. A kezdeményezéshez pedig sok pajtásunk is csatlakozott.

Csütörtök reggeltől egészen késő estig zajlanak majd jótékonysági streamek, a támogatásokból befolyt összeget pedig teljes egészében ilyen pontok kialakítására fordítják a szervezők. Twitch-en és YouTube-on is pörög majd egész nap a program a FunWithGeeks, a Pamkutya, Videojáték Zsolti, IceBlueBird, Kiss Imi és a GameStar csatornáján is, valamint - bár nem streamelnek aznap - Nasz Dani, Szalay Isti és Unfield is csatlakoztak a kezdeményezéshez.

A jótékonysági kezdeményezést támogathatjátok PayPal adományok formájában, vagy akár bankkártyás utalással is. A gyűjtést a Szintlépés Alapítványon keresztül bonyolítjuk le, így segíthetsz te is:

PayPal: szintlepesalapitvany@gmail.com

Banki utalás:
Szintlépés Alapítvány
11710002-24133290 (OTP bank)
IBAN: HU13117100022413329000000000
SWIFT: OTPVHUHB

Bankkártya: Jófejség.hu

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki támogatja a kezdeményezést!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)