Hirdetés

Overwatch - így osztja be a BCRF a Pink Mercy kinézetből befolyt összeget

|

Az átláthatóság kedvéért a Blizzard és a Breast Cancer Research Foundation kiadott némi infót arról, hogy mit kezdenek majd a pénzünkkel.

Hirdetés

Néhány hónapja került fel az Blizzard kínálatába a Pink Mercy Overwatch skin és ahhoz tartozó tárgykollekció. Mint ismeretes, az egyedi külső megvásárlásból befolyt összeget a BCRF nevű mellrák kutató csoport kapta.

Hirdetés

Mivel egy meglehetősen komoly adományról van szó, se a Blizzard, se a BCRF nem akart zsákbamacskát árulni, és nyilvánosságra hozták azt, hogy hogyan költik majd el a méretes pénzalapot.

Az összegyűlt 12,7 millió dollár 49 százalékát a tumor biológiai kutatására, illetve a betegségtől szenvedők kezelésére fogják fordítani. A maradék biomarker kutatásra, a fajták közti különbségek és áttétek kutatására, illetve örökletes kockázati tényezők felderítésére fordítják majd, miközben a korai felismeréshez szükséges eszközöket és eljárásokat is fejlesztik az összegből.

Jó látni, hogy milyen szép átláthatósággal kezelik az ügyet, azt pedig főleg, hogy a skinre költött dollárjaink valóban jó helyre kerültek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)