Hirdetés

Mercy új hőskinézete nem olcsó, de minden cent a mellrák kutatására megy

|

A Blizzard összeállt a Breast Cancer Research Foundationnel, és az alapítvány közreműködésével megalkották a játék legújabb Mercy skinjét.

Hirdetés

Kiadott egy csak a játék üzletében megvásárolható kinézetet a Blizzard Pink Mercy címen, de még mielőtt mindenki a kapáért/kaszáért nyúlna, fontos megjegyezni, hogy a 15 eurós vételár egy jó ügyet szolgál. Az Overwatch csapata be akar segíteni a mellrákkutatásba.

Hirdetés

Ezúttal ez nem csak egy marketinges húzás. A bevétel teljes összege (tehát semmit nem tesz el belőle a nagy B) a Breast Cancer Research Foundation tárcájába megy. A vásárlásunkkal tehát segíthetjük a kutatást, és bezsákolhatjuka játék egyik legjobban kinéző Mercy skinjét.

Igazából nem is játszok Mercyvel, és a rózsaszín sem a kedvenc színem, de hogy én behúzom ezt, az olyan biztos, mint hogy egy Hanzo main nem fog másra váltani. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)