Hirdetés

PewDiePie most nem botrányokkal, hanem kigyúrt testével sokkol

|

Ritka az, hogy egy YouTuber ilyen drasztikus fizikai változáson megy keresztül, de a jelek szerint PewDiePie rajongói értékelik a komoly munkát, és ez legalább pozitív motiváció lehet.

Hirdetés

Felix "PewDiePie" Kjellberg a világ egyik legnézettebb YouTubere, aki legtöbbször botrányaival, vagy legalábbis megosztó megjegyzéseivel kerül be a hírekbe. A véleményvezér most közzétett egy fényképet, melyen bemutatja, hogy milyen komoly fizikai változáson ment keresztül, ezzel pedig meglehetősen komoly visszhangot váltott ki követői körében. És ha már éveken keresztül próbáltuk mi is a Mozdulj Gamer! mozgalommal segíteni a motivációt, akkor ezelőtt mindenképpen kalapot emelünk.

Hirdetés

Legtöbben valószínűleg tisztában vagyunk vele, hogy a videojátékos életmód a sok ülés miatt nem kifejezetten kedvez a sportos testalkat kialakításában. PewDiePie most azonban megmutatta, hogy lehet azért még a streamer életvitelt úgy folytatni, hogy mellette odafigyelünk a testedzésre is. Legutóbb közzétett képével rengeteg ember elismerését váltotta ki:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Last day of no simp September boys

PewDiePie (@pewdiepie) által megosztott bejegyzés,

A videós elmondta, hogy a testedzés mellett teljesen leállt a cukros üdítők fogyasztásával, és sokkal jobban odafigyelt a táplálkozására, magasabb fehérjebevitellel, kevesebb szénhidráttal, és az alkoholfogyasztást is teljesen elhagyta. Nincs ebben semmi új, gyakorlatilag minden eredményes életmódváltás ezen elvek mentén valósítható meg.

A rajongói egyből elkezdték újraosztani a képet, szellemes kommentárokkal, vagy mémesített változatban. Ez pedig azért jó, mert nem csak a botrányok, hanem a pozitív eredmények is kapnak hírverést, ami egy sokakat befolyásoló ember esetében igenis szempont, ha a szerepmodell felelősségét feszegetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)