Hirdetés

Jótékonykodásra bátorítja követőit PewDiePie a T-Series elleni harc közepén

|

A T-Series-szel folytatott feliratkozóháborúnak olyan mellékhatásai lettek, melyeket Felix egyáltalán nem helyesel, de szerencsére erről közönségét is tájékoztatta.

Hirdetés

Még mindig kérdéses, hogy képes lesz-e Felix "PewDiePie" Kjellberg csatornája megőrizni vezető helyét, vagy végül minden erőfeszítés ellenére beelőzi az indiai T-Series. PewDiePie rajongói és YouTube videós társai is mindent megtesznek, ami tőlük telik, természetesen pusztán a móka kedvéért.

Hirdetés

Természetesen a 75 millió feliratkozó között akadnak bőven, akik véresen komolyan veszik a dolgot. A videós egyik videójában azt mondta:

"Ennek az egésznek van egy része, ami nagyon nem tetszik. A tényleg ízléstelen és haszontalan kommentek. Sem én, sem a közösségem nem képviseljük ezt a fajta hozzáállást."

Olyan kommentekről beszélt, amelyek durván odaszólnak az indiai nézőknek, és a kultúrájukat, és személyüket támadják. Hogy egy kicsit enyhíteni tudja ezt a felesleges indulatot, gyűjtést szervezett az indiai gyerekeket segítő "Child Rights and You" alapítványnak. Tegnapi, három órás streamje során a kitűzött 150 000 angol fontos célt sikerült átlépni, a gyűjtés jelenleg 181 000-nél tart.

Felix hozzátette, hogy ez az egész T-Series vs. PewDiePie háború nagyon fura, és sokkal nagyobb ügy lett, mint szerette volna, de ettől függetlenül régen élvezte ennyire a munkáját, mint most. Reméljük, hogy ez sokáig így is marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)