Hirdetés

Ezen a bajnokságon minden a nézők adományain múlik

|

A torna szervezői nagyon ötletes módon vonják majd be a nézőket az élőben zajló összecsapásokba.

Hirdetés

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján megállaptíhatjuk azt az örömteli tényt, hogy rengeteg játékos imád jótékonykodni, hiszen elég csak arra gondolni, mekkora összegek szoktak összegyűlni az évente többször is megrendezésre kerülő speedrun eseményeken. Sőt, általában akkor is lehet a gamerközösségre számítani, ha sürgősen kell a segítség.

Hirdetés

Márciusban pedig ismét lehetőség nyílik arra, hogy valami jót tegyünk, ráadásul közben még egy egészen őrült mókában is részt vehetünk. A Planetary Annihilation nevű RTS közössége ugyanis újból egy olyan bajnokságot szervez, amellyel az AbleGamers szervezetét szeretnék támogatni. Ez már önmagában dícséretre méltó dolog, ám a srácok egy kis kreativitást is visznek az egészbe.

A tornán összesen tizenhat játékos fog összecsapni egymással, és a nézőknek támogatásaikkal lehetőségük lesz beleszólni az egyes meccsekbe. Ez úgy működik majd, hogy adományunk mértékétől függően különféle játékbeli egységeket vásárolhatunk, megadhatjuk, hogy hányat kérünk belőlük, kiknek szeretnénk adni őket, hol jelenjenek meg, majd ezt követően be is kerülnek a játékba. Így például megsegíthetjük a rosszabb helyzetben lévő játékost, de akár teljes káoszt is okozhatunk a pályán. Ráadásul az így befolyt összeget teljes egészében az AbleGamers kapja meg.

A különleges bulira március 14-én, magyar idő szerint este hét órakor kerül sor, de aki nem tud jelen lenni, az akár már előre is adakozhat és vásárolhat egységeket. Ha pedig esetleg játékosként vennétek részt az eseményen, itt jelentkezhettek a március 7-én esedékes selejtezőre.

Az élő közvetítést itt követhetitek majd figyelemmel. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)