Hirdetés

Videósok és cosplayerek meséltek kedvenc sportjaikról

|

A balatoni PlayIT Show-n sem maradtunk Mozdulj Gamer programok nélkül. Kaci mikrofonvégre kapta a jelenlévő videósokat, cosplayereket és a lasertag pálya ifjú bajnokát is.

Hirdetés

A PlayIT és a Mozdulj Gamer hosszú ideje elválaszthatatlan társak, így cseppet sem volt meglepő, hogy az első siófoki PlayIT Show-n is képviseltette magát a Mozgalom. 

Hirdetés

Kaci pedig száguldó riporterként nem csak a résztvevő youtubereket és profi jelmezekbe bújt cosplayereket kérdezte sportolási szokásaikról, illetve kedvenc sportágaikról, hanem egy ifjú titánt is, aki mindenkit leiskolázott a lasertag bajnokságban. Ha esetleg nem volt lehetőségetek a helyszínen átélni ezt a remek bulit, akkor különösen hasznos lehet ez a videó, ami megkísérli visszaadni a rendezvény fergeteges hangulatát. 

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni videóinkról, akkor sportos lendülettel tessék rácsapni erre a gombra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)