Hirdetés

Adományozz, és légy a PlayIT VIP vendége

|

Újabb jótékonysági kampányt indított a jófejség.hu, ezúttal a PlayIT közreműködésével segíthettek egy alapítványnak, hogy szebb hely legyen a világ.

Hirdetés

Egymást érik az adománygyűjtő kampányok a jófejség.hu-n, Paplovag után most a PlayIT indított saját gyűjtést, amelybe ti is beszállhattok.

Hirdetés

A kampányból befolyó összeget ezúttal a Tegyünk Együtt a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Alapítvány kapja, akiket az elmúlt években többször is támogattak már a PlayIT szervezői a hazai rajongók segítségével. Természetesen mivel jófejség.hu-s kampányról van szó, az adományaitok mellé most is választhattok valamilyen ajándékot, legyen szó bögréről, pólóról, PlayIT jegyről, vagy épp egy látogatásról a PlayIT Házba.

Emellet a támogatók közül valaki most is elviszi majd a fődíjat, ami ezúttal egy páros Excellent VIP belépő a budapesti PlayIT-re annak minden extrájával (ajándékok, nyeremények, korlátlan fogyasztás), ráadásul a rendezvényre is limuzinnal érkezhettek.

Ha szeretnétek többet tudni, a jófejség.hu-n minden infót megtaláltok a kampánnyal kapcsolatban

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)