Hirdetés

Élsportolók és youtuberek mozogtak együtt a PlayIT-en

|

Természetesen idén sem maradhattak el a Chio Mozdulj Gamer sportprogramok a budapesti PlayIT Show-n.

Hirdetés

Fiatal sportbajnokaink és az ország legismertebb videósai összemérték erejüket a Chio Mozdulj Gamer sportágválasztó öttusa versenyben a PlayIT Show-n.

Hirdetés

A PlayIT-en temérdek sportprogram közül válogathattak a látogatok. A régi nagy kedvencek, így a lasertag és a mászófal mellett olyan újdonságok is megjelentek mint a rodeó, vagy épp az öt állomásos sportágválasztó feladatsor. Ezeket nyilván a meghívott videósok és sportolók is kipróbálták, mi pedig természetesen gyorsan elkaptuk őket pár kérdés erejéig, így most az alábbi videóban ők mesél nektek sportról, mozgásról, vagy épp arról, hogy milyen új sportágat szeretnének megtanulni, ha esetleg ők válnánk a későbbiekben a Mozdulj Gamer nagykövetévé. 

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni videóinkról, akkor villámsebesen csapjatok rá erre a gombra itt lent:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)