Hirdetés

A pécsi PlayIT sem marad Mozdulj Gamer nélkül

|

A Mozdulj Gamer Mozgalom a legjobb lövészeket várja a pécsi PlayIT Show-ra, ahol ezúttal lasertagben bizonyíthattok.

Hirdetés

Megállíthatatlanul dübörög az ország legnagyobb gamer rendezvénysorozata, vagyis a PlayIT Show. A következő állomás augusztus 15-én a pécsi EXPO Center lesz, ahol a legkedveltebb hazai videósok és a legjobb játékok mellett természetesen most is lehetőségetek lesz részt venni a Mozdulj Gamer sportprogramjain. 

Hirdetés

A Mozgalom most az eddigi PlayIT-eken a legnagyobb sikert aratott Mozdulj Gamer programot, az menő akadálypályával felturbózott lasertag csatákat hozza el nektek ismét. A helyszínen tehát lehetőségetek lesz bebizonyítani, hogy egy valódi lasertag puskával a kezetekben is legalább olyan veszedelmesek vagytok, mint mikor FPS játékokban kell egérrel vagy épp kontrollerrel osztani a fejlövéseket. 

A pécsi PlayIT Show teljes programlistájáért látogassátok meg a PlayIT hivatalos oldalát, a Mozdulj Gamer Mozgalommal kapcsolatos infókért és a következő Mozdulj Gamer rendezvényekért pedig a kapcsolódó Facebook oldalt és ezt a weboldalt érdemes figyelni. 

PlayIT Pécs 2018

Időpont: 2018. szeptember 15. 10:00-18:00
Helyszín: EXPO Center PÉCS 7632 Pécs, Megyeri út 72.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)