Hirdetés

Jótékonysági aukcióval vár a győri PlayIT

|

Menő gamer relikviákra is lecsaphatsz március első hétvégéjén, miközben egy jó ügyet támogatsz.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik egy jótékonysági kampány a jófejség.hu-n, hamarosan azonban újabb izgalmas programokba csatlakozhattok be. A győri PlayIT Show például egy néma aukcióval várja jóékonykodni vágyókat.

Hirdetés

Az aukció során egész nap licitálhattok az egyes ajándékokra, amiket a legnagyobb összeget felajánló látogató vihet majd haza. A termékek közt megtalálható lesz a Cenega jóvoltából a South Park: The Fractured but Whole gyűjtői kiadása Xbox One-os és PS4-es változatban, valamint a Wolfenstein II: The New Colossus gyűjtőijének PC-s kiadása is, de bezsákolhattok egy egyéves GameStar magazin előfizetést, valamint egy legfeljebb hatfős belépőt a Scavenger Escape luxus szabadulószobához is.

Az árakat tehát ti szabjátok meg, a bevétel pedig természetesen jótékony célokra megy: a korábbi PlayIT-ekhez hasonlóan ezúttal is a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány kapja a befolyt összeget. De nemcsak emiatt lesz érdemes felkeresni a jófejség.hu standját a győri PlayIT-en, Paplovag kampányát ugyanis nemcsak online, hanem itt a helyszínen is támogathatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)