Hirdetés

Adj vért a PlayIT-en, és vidd haza a menő The Walking Dead-es ajándékokat

|

A novemberi Xbox One PlayIT Show-ra ellátogat a népszerű sorozat vérbutikja is, ahonnan senki nem távozik üres kézzel.

Hirdetés

A PlayIT csapata rengeteg programmal készül az idei év utolsó bulijára, ami ezúttal újra két napon át tart majd. Többek között tematikus napok és számos kipróbálható játék is várja majd a kilátogatókat, sőt a különleges The Walking Dead Blood Store is jelen lesz.

Hirdetés

Több ezer nyereménnyel várja a vérbutik a jótékonykodókat, akik, ha szó szerint vérüket adják a jutalmakért és egyúttal megmentik 3 ember életét, akkor olyan menő ajándékokat kaphatnak, mint a The Walking Dead-es póló vagy kötött sapka. De kvízkérdések megválaszolásával is nyerhettek többek között bögrét, kötényt, vászontáskát vagy akár szerszámkészletet is, ha pedig Negannek öltözve lefotózod magad, akkor még egy kulcstartót vagy egy jégkaparót is bezsebelhetsz.

Ti adtatok már vért valamelyik The Walking Dead-es vérbutikban?

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)