Hirdetés

A PlayStation 5 környezetbarátabb lesz, mint a PS4

|

A Sony az ENSZ-szel közösen dolgozik azon, hogy a következő PlayStation ökológiai lábnyoma a lehető legkisebb legyen.

Hirdetés

Egyre többen kezdenek ráébredni arra, hogy a klímaváltozás nem vicc, nem egy szimpla összeesküvéselmélet, és megtesznek minden tőlük telhetőt azért, hogy lassítsák a folyamatot, vagy ne járuljanak hozzá annak felgyorsításához.

Hirdetés

A Sony a Playing for the Planet kezdeményezéshez csatlakozva, a játékipar több más képviselőjével, valamint az ENSZ-szel közösen dolgozik azon, hogy a PlayStation 5 a lehető leginkább környezetbarát legyen, sokkal kevesebbet fogyasszon, mint a PS4. Az adatközpontokban, szerverparkokban szintén törekednek a helyzet javítására. Tesznek továbbá azért is, hogy segítsék a játékosokat a megfelelő beállítások bekapcsolásában, illetve dolgozni fognak olyan PSVR-os alkalmazásokon is, amik edukálják a felhasználókat a témában. 

Reméljük, hamarosan még többen csatlakoznak ehhez a kezdeményezéshez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)