Hirdetés

Sportos célokkal bővül a Pokémon GO?

|

Az adathalászok szétbontották a legújabb frissítést, és találtak benne néhány érdekes apróságot.

Hirdetés

A Pokémon GO legfrissebb verziójának megjelenését követően az adathalászok rávetették magukat a leírás szerint csak bugokat javító csomagra, mely valójában jóval többet rejt néhány tapasznál.

Hirdetés

A legérdekesebb, hogy bekerülnek célok, melyek extra sétára buzdítják a mestereket. A jelenlegi verzióban ez úgy néz ki, hogy mindenki kap 3 különböző nagyságú sétatávot. Ha ezeket a célokat teljesítjük, akkor valamiféle jutalomban részesülünk. Mivel a Pokémon GO-hoz egyébként is mászkálni kell, ez igazából az elejétől adta volna magát.

A játéknak több mechanikája is van arra, hogy sétálgatásra késztesse a játékosokat. Az adott kilométerekre szabott tojások és a partner pokémonnal sétálgatásért kapott cukorka is hasonló célt szolgál. Ettől függetlenül érdemes észben tartani, hogy egy még nem aktív rendszerről van szó, így könnyen meglehet, hogy kidobják az ötletet még az aktiválás előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)