Hirdetés

Pokimane teljesen kiégett a streameléstől, a váltást fontolgatja

|

Nem lehet örökké ugyanazt csinálni, még a világ legnépszerűbb streamerei is így vannak ezzel. Pokimane sem kivétel.

Hirdetés

Pokimane-t legutóbb a Free Guy mozifilmben láthattuk több más népszerű streamerrel együtt, és könnyen lehet, hogy a jövőben többször is elgondolkodik majd hasonló lehetőségeken, mivel a jelek szerint eléggé kezd belefáradni a livestreamelésbe. Nemrég feltöltött vlog videójában ugyanis arról beszélt, kezdi érezni magán a kiégés jeleit. 

Tavaly már hasonló okok miatt tartania kellett egy szünetet, akkor azonban mindösszesen egyetlen hónapig hagyott fel a streameléssel. Mostani elmélkedése viszont eléggé úgy hangzott, hogy komolyabb váltás vagy nagyobb szünet várható az életében.

Hirdetés

Az emberek gyakran elfeledkeznek a mentális egészség fontosságáról, pedig egy legalább annyira komoly tényező, mint hogy fizikailag ne robbanjunk le. Pokimane egészen pontosan így fogalmazott egy költői kérdést feltéve:

"Miért legyen hétszámjegyű összeg a bankszámlámon? Azért, hogy a rabjának érezzem magam annak, mit várnak el tőlem, vagy azért a kapitalista eszméért, hogy mindig mindenből a lehető legtöbb pénzt kell kihozni?"

Az említett videót itt tudjátok megnézni: 

Külső szemlélőként nyilván nehéz véleményt mondani a dollármilliomos streamerek életéről, és ez nem is feltétlenül szükséges. Elég mindössze csak elfogadni, attól, hogy valaki temérdek pénzt keres, igenis bele lehet fáradni a folyamatos teljesítési kényszerbe, és abba, hogy az ember semmilyen lehetőséget nem mer lepasszolni, mert fél, hogy kimarad valamiből - ez is szerepelt Pokimane érvei között.

Néha mindenkinek érdemes egy picit megállni, lelassítani. Ez nem jár mindenképpen teljes életmódváltással, gyakran elég csak egy kis időt engedni magunknak arra, hogy átgondoljuk az életet. Ezt az időt azonban adjuk is meg saját magunknak. Egyáltalán nem kell, hogy érdekeljenek benneteket a Twitch-sztárok problémái vagy a mentális egészségük. Más formában ugyan, viszont biztosan ti is találkoztok az életben olyan helyzetekkel, mikor kicsit le kell lassítani. A lassítás pedig nem feltétlenül baj.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)