Hirdetés

Profi edzők mutatják meg, hogy gyúrhatod magad Son Gokuvá

|

Sokan összeállították már saját Son Goku edzésprogramjukat, mi most ezek közül választottunk ki két igazán alaposan összerakottat.

Hirdetés

A GSO egyik valaha volt legolvasottabb cikke lett 2020 áprilisában a One Punch Man edzésprogramról szóló cikkünk, noha messze nem ez az egyetlen olyan anime/manga, ami testmozgásra sarkallta a nézőket/olvasókat. Sokan például a Dragon Ball főhősét, Son Gokut próbálták meg utánozni.

Nem túl meglepő módon számos tartalomgyártó (aki egyébként civilben hivatásos tréner) készített már edzős videókat a témában. Ezek közül válogattuk most össze a legérdekesebbeket.

Hirdetés

Kezdjük rögvest JaxBlade 2020-as videójával, ami azt mutatja be, milyen is egy 30 napos "Goku edzésprogram", egészen pontosan milyen gyakorlatokkal jár, és persze milyen eredményeket lehet elérni vele. Külön érdekesség, hogy JaxBlade számára Son Goku volt az egyik legfőbb inspiráció arra, hogy a saját szavaival élve "duci kis animerajongóból" egy sportos, aktív életmódot élő, edzett férfivé váljon. JaxBlade szerint egyébként az egész edzésprogramból a kardió volt a leginkább nehéz. Spoiler: a JaxBlade-féle Goku edzéshez szükségetek lesz egy kutyára is.

NEXT Workout saját Goku videójára is érdemes szentelni némi figyelmet. Nem kell már rögtön az elején megrémülni, mikor kézenállós és egykezes fekvőtámaszokról van szó, nyilván nagyon kevesen vannak, akik ezeket a gyakorlatokat azonnal meg tudnák csinálni. Számukra "egyszerűsített" verziókról is szó esik az alábbi videóban.

Végezetül pedig egy kis muzsika sem árt az edzésekhez. Az alábbi gyűjtemény a Dragon Ball anime legjobb "edzős" zenéit szedte össze, használjátok egészséggel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)