Hirdetés

Egy komoly, mentális problémákról szóló játékon is dolgoznak a Hellblade II fejlesztői

|

A Project: Mara egy a Hellblade-től független, kísérleti projekt.

Hirdetés

Elég szépen ellátta munkával a Microsoft a Ninja Theoryt (vagy a csapat önmagát), hiszen miközben az Xbox Series X egyik első játékán, a Senua's Saga: Hellblade II-n dolgoznak, épp befejezik az attól minden tekintetben teljesen eltérő Bleeding Edge-et, igyekeznek a mentális betegségekben szenvedőkön segíteni, és mint ma kiderült, van még egy játékuk készülőben.

Hirdetés

A Project: Mara kapcsán egyelőre még nem sok részlet ismert, de a fejlesztők sem tudják, milyen lesz pontosan. A mentális problémák okozta rettegés, az agy által kreált borzalmak lehető legpontosabb újraalkotását tűzték ki célul, de új történetmesélési módszereket is kipróbálnak, valamint azt is leszögezték, hogy egyetlen karakter és egyetlen helyszín lesz a középpontban. Természetesen szakértőkkel és páciensekkel egyaránt konzultálni fognak, valamint kutatásokat végeznek.

Egyúttal új videósorozatot is indítanak, melyben a projektjeikről beszélnek. Ennek első részét láthatjátok alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)