Hirdetés

Jótékonysági streamet tartanak népszerű youtuberek!

|

A hétvégén érdemes lesz a Pulitron csatornáira kapcsolni, ugyanis egy maratoni, 36 órás stream keretében játszanak majd Magyarország ismert youtuberei, köztük Sirius, a GameDay Iroda, Pamkutyáék és sokan mások!

Hirdetés

Akár Livestream-Aidnek is hívhatnánk a Pulitron legújabb kezdeményezését, melynek keretében a srácok az egri Mlinkó István Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium hallás- és beszédproblémákkal küzdő diákjainak gyűjtenek adományokat.

Május 27-én, pénteken déltől egészen szombat éjfélig, tehát 36 órán át fognak különböző játékokkal játszani a GameDay Iroda, a Pamkutya, Isti, a Gamezone05 csapata, Csonti, Viktória, és Lszajmi kíséretében. (Még az is lehet, hogy online mi is csatlakozunk.) A program nem kötött, mindenki szabadon választhat játékot, 36 órába sok minden belefér. Nézzétek meg a kezdeményezés beharangozó videóját, és figyeljétek a Pulitron csatornáit itt, itt, itt és itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)