Hirdetés

Őket nézheted a Pulitron jótékonysági streamjében

|

Néhány órával ezelőtt kezdődött és egészen szombat éjfélig tart a Pulitron jótékonysági streamje, ahol hazánk legnépszerűbb videósai játszanak a jó ügy érdekében.

Hirdetés

Ahogy arról bizonyára már hallottatok, a következő másfél napban folyamatosan váltják majd egymást a videósok a Pulitron streamer házban, ahol egy 36 órás stream keretében a legkülönfélébb játékokkal játszanak majd. 

Szombat éjfélig két csatorna, a pulitron_blue és a pulitron_red is folyamatosan sugározza majd az adást, a stúdióban pedig olyan arcokat követhettek figyelemmel, mint Sirius, Isti, a Gameday Iroda, Pamkutyáék, Csonti, Viktória, Zsozéatya, BTurbo, Oroberto, Lszajmi, vagy épp a Gamezone05 csapata. Természetesen mi is ott leszünk szombaton és élőben beszámolunk majd mindenről. Íme a teljes menetrend.

A stream természetesen nem öncélú, a srácok az egri Mlinkó István Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium  diákjainak gyűjtenek. Ehhez persze szükség van a ti segítségetekre is. Adományaitokat közvetlenül is eljuttathatjátok a rászorulóknak (ennek részleteit a streamek leírásában és alább is megtaláljátok), illetve ne feledjétek, hogy ma és holnap az 576 KByte üzletekben beszámított játékaitok árának 20%-a is a jó ügyet szolgálja.

Adományaitokat ide tudjátok küldeni: OTP Bank Rt. Eger 11739009-20112024

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)