Hirdetés

A Rocket League fejlesztői egy egyedi Xbox One X-et dobtak be a jótékonysági licitálásra

|

A Psyonix is beugrott a jótékony kedvű fejlesztők sorába, akik örömmel kínálják fel átszabott konzoljaikat az adakozó kedvű rajongóknak.

Hirdetés

Már több különböző Xbox One X konzolra lehet licitálni a Make-A-Wish alapítvány aukcióján. Mind a Fortnite, mind a Fallout 76 fejlesztői összedobtak egyedi konzolokat, amiket aztán aukcióra bocsátanak, a befolyó pénzből pedig az alapítványt támogatják.

Hirdetés

Az Psyonix természetesen egy Rocket League-es kiadással érkezett a bulira. A konzol tetején egy kép látható, míg a gép többi részét logók borítják. Ennek megfelelően a kontrolleren is ott figyel a játék emblémája.

A licit 1000 dollárról indult, jelenleg 1300-nál tart. Remélhetőleg ennél többért megy el, és ezzel több pénzt kap a beteg gyerekek vágyait teljesítő szervezet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)