Hirdetés

Ryan Reynolds ismét trollkodással állt egy jó ügy mellé

|

Senki sem tud olyan vicces kampányokat összeállítani a rászorulóknak, mint Deadpool színésze, aki most ronda karácsonyi pulcsiját is bevetette.

Hirdetés

Ryan Reynolds tipikusan azon hollywoodi sztárok közé tartozik, akik szeretnek jó ügyeket felkarolni, pénzüket és befolyásukat arra használni, hogy másokat is rávegyenek az adakozásra. Nemrégiben Hugh Jackmannal állt össze, hogy egy kávéfarmereket segítő márkát népszerűsítsen, karácsonyra pedig beteg gyerekeknek próbál meg gyűjteni.

Reynolds az utóbbi időben nagyon azonosult Deadpool karakterével, ugyanis a jelek szerint képtelen bármit komolyan venni, ugyanakkor az ügy végtelenül nemes. Most a SickKids nevű alapítványnak gyűjt, akik világszerte azon dolgoznak, hogy minél több több gyerek részesüljön minőségi orvosi ellátásban.

Hirdetés

A színész tehát felvette "ronda karácsonyi pulcsiját", amit évek óta megtesz ilyen tájt, és nekilátott népszerűsíteni az alapítványt. Az ehhez leforgatott reklámfilmje természetesen hozza azt, amit elvárunk tőle:

Nyilvánvalóan ezúttal is sikerült beszólnia valakinek; most az NHL-sztár Auston Matthewsnak intett be, szerinte ezért cserébe "valamikor a jövőben arcon szúrják majd egy rozsdás jégkorcsolyával".

Aki esetleg szeretne adakozni a Reynolds által támogatott ügynek, az a SickKids Fundation honlapján megteheti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)