Hirdetés

Stan Lee a személyes gyűjteményéből ad el rajzokat, hogy segíthessen az Irma hurrikán áldozatain

|

A legnagyobb Marvel-rajongók igazi kincsekkel gazdagodhatnak, és közben még a rászorulók is kapnak egy kis segítséget.

Hirdetés

A segélyszervezetek és a civilek mellett sok híresség is próbál segíteni a katasztrófa után, hamarosan pedig a számos Marvel-hőst megalkotó Stan Lee is jótékonykodni fog egy különleges akció keretében.

Hirdetés

Most hétvégén kerül megrendezésre Tampa Bay-ben a MegaCon, a legendás író pedig a szervezőkkel együttműködve vállalta, hogy aukcióra bocsájt néhány különleges rajzot a saját gyűjteményéből, ráadásul még egy szerencsés rajongót is meghív ebédre.

Ezen felül pedig a rendezők is támogatják majd az akciót a jegybevételből, így Stan Lee adományával együtt várhatóan nagyjából 20 ezer dollárt tudnak majd összegyűjteni.

Egyébként a videojátékiparban is gyakoriak az ilyen és ehhez hasonló kezdeményezések, és szükség is van ezekre nagyon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)