Hirdetés

Jótékonykodj és esélyed lehet egy Star Wars relikviára

|

A jótékonysági tombola résztvevői közül valaki egy Mads Mikkelsen által aláírt Galen Erso játékfigurát vihet majd haza.

Hirdetés

Lázadó Légió Magyarországi Helyőrsége cosplayer klub szervezésében most egy olyan tombolán vehettek részt, ahol nemcsak esélyessé váltok pár szuper Star Wars relikvia megkaparintására, hanem egy jó ügyet is segíteni tudtok. 

Hirdetés

A tombola részvételi díja 1000 forint, ezt az összeget egyből a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány bankszámlájára kell befizetni, szóval igazából az alapítványt fogjátok támogatni, ha részt akartok venni a tombolán. Fontos, hogy az utalás közleményébe írjátok be az "SW ADOMÁNY" kifejezést, illetve ugyanitt adjatok meg valamilyen elérhetőséget, e-mail címet, hogy fel tudják veletek venni a szervezők a kapcsolatot, ha ti lesztek a szerencsések. 

A tombola fődíja nem kisebb relikvia lesz, mint egy olyan Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet Galen Erso játékfigura, amit maga a karaktert alakító színész, Mads Mikkelsen írt alá. Ezen felül gazdára talál még egy Jyn Erso sapka, a Star Wars előzménytrilógia filmjeiből származó mozis filmkockák, valamint egy Star Wars póló is. 

Utalási adatok

Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001 (Erste Bank)
IBAN: HU61-11993001-02325172-10000001 (külföldről érkező utalás esetén)
Swift kód: GIBA HU HB

Minden további részletet megtaláltok az alábbi képre kattintva:

Egészen május 25-éig lehet utalni és így tombolaszelvényeket szerezni, ezt követően pedig magát a sorsolást május 26-án fogja megejteni a szervezőcsapat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)