Hirdetés

Ez a srác siket, de így is jobb Overwatch játékos, mint a legtöbben

|

Egy olyan játékban van a világ legjobbjai között, amiben elképesztően fontosak a hangok.

Hirdetés

Maxim76 egy Overwatch streamer, aki elképesztően ügyes a Blizzard lövöldéjében. Ezzel nyilván nincs egyedül, valami azonban különlegessé teszi: az ég világon semmit nem hall.

Hirdetés

A srác ott figyel a Top 500-ban,  sorra nyeri a meccseket azokban a ligákban, amikről a legtöbben csak álmodoznak. Mindezt egy olyan játékban, ahol a hangok kulcsfontosságúak: minden ultinak egyedi hangeffektje van, így ha az ember azt hallja, hogy "It's High Noon!" vagy " Ryū ga waga teki wo kurau!", akkor tudja, hogy azonnal fedezékbe kell vonulni. Nincs minimap, nem látod a piros pöttyöket. Elképzelni sem tudom, hogy akár egyetlen meccset is végignyomjak így.

Watch Pear 4227.Сейчас прямой играть могут 500 топ? (I'm Deaf) from MaxGaming76_OW on www.twitch.tv

Maxim általában support karaktereket játszik, akik együtt mozognak a többiekkel, de így is olyan játéktudásra és "game sense"-re van szükség, ami csak nagyon keveseknek van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)