Hirdetés

Rengeteg pénzt gyűjtöttek a speedrunnerek a koronavírus elleni harchoz

|

A Summer Games Done Quick 2020-at ugyan el kellett halasztani, de ez sem állhatta útját a gamerek jótékonykodásának.

Hirdetés

Sorra mondanak le minden eseményt, amelyet a közeljövőben tartottak volna meg, így az elmaradó gamescom és a San Diego Comic-Con után elhalasztották a Summer Games Done Quick 2020-at is. Ez egy nyári speedrun rendezvény szokott lenni, amelynek keretében a speedrunnerek jótékony célra gyűjtenek adományt azzal, hogy számos alkotást játszanak végig nagyon gyorsan. 

Hirdetés

Azonban még a koronavírus sem akadályozhatta meg azt, hogy a Games Done Quick lelkes résztvevői pénzt gyűjtsenek a járvány elleni harchoz, ugyanis április 17. és 20. között online megtartották a Corona Relief Done Quick elnevezésű eseményt, amelynek köszönhetően 400 ezer dollárt sikerült összeszedniük több mint 6000 támogató jóvoltából. Az összeget teljes egészében a Direct Relief humanitárius segélyszervezet kapja meg, amelynek célja a szegénység vagy a vészhelyzet által sújtott emberek egészségének és életkörülményeinek javítása. 

A játékosok nem csupán skillekből, hanem emberségből is jelesre vizsgáztak. Ha szeretnétek visszanézni a speedrunokat, a Games Done Quick Twitch csatornáján megtehetitek, és természetesen adakozhattok is, ha van rá lehetőségetek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)