Hirdetés

Száguldás és elfogadás - erről szól a Humble Bundle legújabb csomagja

|

A versenyjátékok szerelmesei most jó pár klasszikus húzhatnak be potom pénzért, ezzel pedig egy rasszizmus ellen küzdő mozgalmat is támogatnak.

Hirdetés

A tavalyi évben meglehetősen sokan vásároltak a Humble Bundle oldalán keresztül, amivel több  millió dollárral járultak hozzá a koronavírus elleni küzdelemhez. Az akciós ajánlatokat jótékonykodással párosító webshopra most több új csomag is felkerült, a bevétel egy részét pedig a rasszizmus egy újabb formája elleni küzdelemre ajánlják.

Hirdetés

A Burn Rubber Bundle-ben többek között olyan címeket találunk, mint a Dirt Rally 2.0, a Grid, az Assetto Corsa vagy a Nascar Heat 5. Aki befizet a legdrágább csomagra (mely egyébként így is alig kóstál többet 3500 forintnál), az összesen 8 versenyjátékot adhat hozzá a Steam-fiókjához, nem is beszélve a rengeteg kiegészítőről és DLC-ről, melyekkel felturbózták az ajánlatot.

A Biggest Graphics Ever csomagban inkább azok találnak hasznos dolgokat, akik képszerkesztésben, grafikában és fotózásban utaznak, hiszen ebben a Photoshop, Photoshop Elements, Lightroom CC és Lightroom Classic programokhoz találni hasznos effekteket és kiegészítőket.

Aki befizet a fenti csomagok valamelyikére, az vásárlásával a Stop AAPI Hate nevű szervezetet támogatja, melynek célja, hogy megakadályozza az ázsiai származású amerikai állampolgárok ellen elkövetett gyűlöletcselekményeket, amik nagyon megszaporodtak a világjárvány kitörése óta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)