Hirdetés

Számháború Szalay Istivel a szolnoki Chio Mozdulj Gameren

|

A népszerű videós sem hagyja ki az izgalmas számháborús mókát, amit egy valódi repülőmúzeumban rendez a Chio Mozdulj Gamer.

Hirdetés

Már csak pár nap van hátra a legújabb Chio Mozdulj Gamer rendezvényig, úgyhogy ideje belehúzni, ha esetleg még nem regisztráltatok volna rá! 

Hirdetés

A Chio Mozdulj Gamernek és a Generali a Biztonságért Alapítványnak hála ugyanis mindenki, aki előzetesen regisztrál, díjmentesen vehet részt július 8-án, szombaton 9-18 óra között lesz a RepTár piknik összes meghirdetett programján. Bizony, teljesen ingyen próbálhatjátok ki az Oculus Riftet, egy MiG-29 szimulátort, lézerharcot, valamint visszatér a mászófal és nem mellékesen egy nagyszabású számháborúval is készülnek a szervezők. 

Természetesen a Chio Mozdulj Gamer következő nagykövete, Szalay Isti sem marad otthon, ha ennyi móka van a láthatáron. Mr. Július, vagyis Isti is ott lesz Szolnokon a RepTárban (5000 Szolnok, Indóház utca 4-6.), és már nagyon várja, hogy végre veletek is találkozhasson. 

A Chio Mozdulj Gamer az utazásban is segít nektek, ha esetleg nem Szolnokról vágnátok neki a kalandnak. Magyarország területéről akárhonnan is érkezzetek vonattal, ha alkalmi menettérti vonatjegyet vásároltok, 50% kedvezményt kaptok - csak pecsételtessétek le az oda szóló jegyeteket, és visszafelé az út ingyenes!

Ahogy azt már jól tudjátok, a Chio Mozdulj Gamer rendezvényei ingyenesek, viszont előzetes regisztrációhoz kötöttek. Ide kattintva tudtok regisztrálni. 

Chio Mozdulj Gamer számháború

Időpont: 2017. július 8., 09:00-18:00
Helyszín: RepTár, 5000 Szolnok, Indóház utca 4-6.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Regisztráció: Itt tudsz regisztrálni!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)