Hirdetés

Látogass el velünk ingyen a The Champion interaktív kiállításra!

|

A Millenárison most valóban részese lehetsz a sporttörténelemnek. Nemcsak megnézheted a bajnokok teljesítményét, hanem ki is próbálhatod magad számos különböző területen.

Hirdetés

A napokban nyitott meg a Millenárison a The Champion interaktív kiállítás, amely a vidámparkok forgatagához hasonló hangulattal várja a sportok szerelmeseit. Rengeteg érdekesség, verseny és interaktív elem várja az érdeklődőket, akik összemérhetik a teljesítményüket a többiekkel.

A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom jóvoltából most január 25-én és 26-án ingyenesen látogathatjátok a kiállítást. Mindkét nap két turnus indul, 17:00-kor és 18:00-kor, amelyekre ide kattintva tudtok regisztrálni. Fontos, hogy egy ember csak egy turnusra regisztrálhat, ezek létszámkorlátja 120 fő.

Ha ez önmagában nem lenne elég, az egyik turnust hazánk egyik legismertebb videósa, Sirius is elkíséri majd a kiállításra. Hogy pontosan melyiket, azt sorsolással fogjuk eldönteni. Találkozzunk a Millenárison!

Chio Mozdulj Gamer - The Champion kiállítás

Időpont: 2017. január 25-26., 17:00-18:00
Helyszín: Millenáris, 1024 Budapest, Kis Rókus u.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)