Hirdetés

A Gears játékok fejlesztőcsapata 200 Xbox One X konzolt adományozott a kórházaknak

|

Sőt, neked is lehetőséged van jótékonykodni annak érdekében, hogy a kórházba kerülő gyerekeknek egy kicsit vidámabban teljenek a mindennapjai.

Hirdetés

A koronavírusjárvány letarolta a világ nagy részéhez hasonlóan az Egyesült Államokat is, ahol a kórházak számos létfontosságú eszköz tekintetében hiányt szenvednek. Az életmentő eszközök mellett azonban fontosak azok a berendezések is, amelyek némileg javítani tudják a betegek hangulatát a kórházban töltött idő alatt. Ilyen lehet például pár Xbox One konzol. 

Hirdetés

A Gamers Outreach arról számolt be, hogy múlt héten számos kórház igényelt tőlük Go Kartokat. Persze nem a kisméretű versenyautókra gondoltak, a Go Kartok esetében itt görgőkre felszerelt, könnyen mozgatható kioszkokról van szó, amelyek beépített képernyővel és konzolokkal (például Xbox One-okkal) vannak felszerelve; a Gamers Outreach ilyen szettek gyártásával foglalkozik.

A kórházak kérése szerencsére eljutott a Gears játékokat fejélesztő The Coalition csapathoz is, mely nem kevesebb mint 200 Xbox One X konzolt ajánlott fel a Gamers Outreachnek arra a célra, hogy gyártson belőlük Go Kart kioszkokat. Mindezeken túl a The Coalition elkészített egy különleges, 3500 forintba kerülő "Johnny COG Gear" Gears 5-ös skint, amely megvásárlásával közvetlenül is támogatni tudjátok a Gamers Outreach munkáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)