Hirdetés

This War of Mine - 500 000 dollár gyűlt össze a jótékonyságra

|

A játék megjelenése óta eltelt 4 évben ennyi került a War Child nonprofit szervezet számlájára.

Hirdetés

Nem csak az általa kínált játékélmény miatt volt különleges a This War of Mine, hanem azért is, mert rengeteg játékost megmozgatott, akik bőkezűen adakoztak némi extra tartalomért cserébe.

Hirdetés

A fejlesztő 11 bit Studios és a War Child nonprofit szervezet együttműködése a kezdetek óta tart. Egy kimondottan jótékonysági céllal kiadott DLC eladásaiból 500 000 dollár jött össze, mely teljes egészében a War Childnak ment, ami így Afganisztánban, Irakban, valamint Afrika több országában tudott segítséget nyújtani a háború sújtotta területeken élő gyermekeknek. 260 fiatal folytathatta tanulmányait 3 ideiglenes iskolában, 26 árva talált új családra, Irakban 457-en vehettek részt nyári iskolában, Afganisztánban 840, 4-8 év közti gyermek részesült oktatásban, illetve sikerült Kongóban a segélyvonalat fejleszteni, így 2215 gyermek számára tudtak a gyermekvédelmi hatóságok segítséget nyújtani.

Egészen fantasztikus, hogy a mozgósított gamer közösség mire képes. A DLC továbbra is megtalálható a Steamen, ha esetleg támogatós kedvetekben vagytok, már 0,99 euró kifizetésével is sokat segíthettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)