Hirdetés

Megvan a tokiói olimpiai új időpontja

|

Megszületett a döntés, pontosan egy évvel később indulhatnak el a versenyek Tokióban.

Hirdetés

Múlt kedden jelentették be hivatalosan is, hogy elhalasztják a 2020-as nyári olimpiát. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság ekkor még nem jelölte ki a világverseny új időpontját, de nem kellett sokáig várni a friss dátumokra. 

Hirdetés

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság ma bejelentette, hogy egészen pontosan 2021. július 23-án kezdődnek el a nyári játékot, amelyek augusztus 8-ig fognak tartani. A paralimpiát augusztus 24. és szeptember 5. között rendezik meg, természetesen ugyancsak 2021-ben. Maga a döntés egy telefonos konferencián született meg, amelyen a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, Thomas Bach, a 2020-as tokiói olimpia elnöke, Mori Yoshiro, Tokió városának polgármestere, Koike Yuriko, és az olimpiáért és paralimpiáért felelős miniszter, Hashimoto Seiko vettek részt. Japán miniszterelnöke tehát nem szólhatott bele a döntése - ő korábban azt hangsúlyozta, 2021 nyaránál nem lehet tovább tolni az olimpiát, és a jelek szerint neki kedvező döntés született. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)