Hirdetés

Mindenkit leiskolázott a pályán a Chio Mozdulj Gamer júniusi nagykövete

|

Gokartozni voltunk Unfielddel és a Gameday Iroda két fenegyerekével, ahol kiderült, hogy nem lesz könnyű dolgokot, ha le akarjátok nyomni a Chio Mozdulj Gamer ügyeletes rosszfiúját.

Hirdetés

Elég éles a váltás a Chio Mozdulj Gamer nagyköveteit illetően, hiszen míg Beniipowa egy medencébe hívta a mozgás szerelmeseit, Unfield a gokartozást választotta.

Persze sokan biztosan rávágják majd, hogy ez igazából nem is mozgás, csak a kormányt kell tekergetni, de ahogy arra Unfield is rávilágít, nem kis fizikai és szellemi teljesítményt igényel, hogy a lehető leggyorsabban teljesítsük a köröket, és bizony a versenypályán száguldozni sokkal megterhelőbb, mint a belvárosban elugrani a kocsival vásárolni.

Azt hiszitek, hogy ez nektek jobban megy? Akkor gyertek el július 2-án a Chio Mozdulj Gamer gokart versenyére, ahol nemcsak ingyen próbálhatjátok ki a száguldozást, hanem ha a leggyorsabbak között vagytok, akkor Unfield ellen is versenyezhettek. Találkozzunk vasárnap a pálya mellett!

Chio Mozdulj Gamer - Gokart verseny

Időpont: 2017. július 2., 14:00-18:00
Helyszín: Silverkart autópálya, 1108 Budapest, Kozma utca 3.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)