Hirdetés

Talmácsi Gábor elmeséli, milyen sportok alapozhatnak meg egy MotoGP karriert

|

A következő Kérdések Órája beszélgetésben Talmácsi Gábor és Unfield lesz a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom vendége. A világhírű gyorsaságimotor-versenyző és a népszerű videós a ti kérdéseitekre is válaszol majd.

Hirdetés

Újabb Kérdések Órája livestreammel jelentkezik a Chio Mozdulj Gamer csapata. Ezúttal az élő adásban egy olyan sportember lesz a Mozgalom vendége, akit több év sportolója díjjal is büszkélkedhet, de megválasztották már az év legsármosabb férfijának is. A legújabb Kérdések Órájában Talmácsi Gábornak tehetitek fel kérdéseiteket. 

Hirdetés

Július 5-én 14 órakor a szokott helyen, vagyis a Chio Mozdulj Gamer Facebook oldalán veszi kezdetét a következő Kérdések Órája. Az élő adásban folyamatosan várják majd a ti kérdéseiteket is, bátran írjatok meg mindent, amire a MotoGP világával kapcsolatban kíváncsiak vagytok.

Talmácsi Gábor kiemelten beszél majd arról, milyen komoly állóképességet igényel a motorsport, és azt is kiderül majd, milyen sportágak segíthetnek titeket abban, hogy egyszer ti is profi motorosokká válhassatok. Természetesen Unfield is jelen lesz a Kérdések Óráján, hiszen a Chio Mozdulj Gamer aktuális nagykövete is odavan a száguldásáért. Tőle is kérdezhettek majd a live alatt. 

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni egyetlen Kérdések Órája adásról sem, és kíváncsiak vagytok a Mozgalom összes rendezvényére, akkor mindenképpen kedveljétek a Chio Mozdulj Gamer Facebook oldalát.

Kérdések Órája live Talmácsi Gáborral

Időpont: 2017. július 5., 14:00-15:00
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)