Hirdetés

Téged is piszkálnak? Nem vagy egyedül!

|

Bántalmazottként, megfigyelőként vagy akár bántalmazóként mindannyian találkoztunk a bullying jelenségével. Akármelyik kategóriába tartozol, van segítség.

Hirdetés

Évek óta foglalkozunk a cyberbullying, avagy az online zaklatás jelenségével Extra Life rovatunkban, és arról is írtunk, mit lehet tenni ellene. A cikizés, piszkálás nem egy újkeletű jelenség, és az internet nem csak még több teret ad a szemétkedésre, segítséget nyújt az áldozatoknak is.

Hirdetés

Az UNICEF #nemvagyegyedül kampánya influencerek, ismert emberek bevonásával biztosít lehetőséget arra, hogy a bántalmazottak egy számukra szimpatikus, hozzájuk valamilyen formában közel álló emberrel beszéljék meg a problémát. Mint arról az alábbi videóban is meséltek, valahogyan ők is megélték a jelenséget, akár bántalmazottként, akár bullyként, de akármelyik oldalon is álltak, sokat tanultak arról, hogyan lehet megbirkózni a szemét beszólásokkal, védekezni a támadások ellen.

Ha szeretnétek beszélni valamelyikükkel, ezen az oldalon vehetitek fel velük a kapcsolatot. 

Tavaly egyébként hasonló célú kampány indult színészek segítségével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)