Hirdetés

Utolsó hétvégéjéhez érkezett az egyik legnagyobb gamer kutatás, segíts és nyerj!

|

Elindult a visszaszámláló, ketyeg az óra, zárul a kör, az utolsó lehetőségek pillanata jött el. Segíts egy fontos gamer-kutatásban, még nyerhetsz is.

Hirdetés

A GameStar Extra Life rovata nem csak fontosabb témáknak, szakcikkeknek ad meleg otthont, rendszerint össze is állunk az általunk sokra tartott szakértőkkel, hogy segítsük munkájukat.

Különösen fontos ez akkor, amikor a legtöbb emberhez csak az jut el a médiából, hogy a WHO hivatalosan is elismerte a játékfüggőség jelenségét, pedig itt sokkal több komponens akad, amit érdemes vizsgálni.

Nem véletlen, hogy a magyar kutatók is elkötelezettek a játékmotivációk feltérképezésében, ezért is kérjük közösen újra és újra a ti segítségeteket.

Hirdetés

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Médiapszichológia Kutatócsoportjának tudományos kutatása remek alkalom arra, hogy valós és friss képet kaphassunk közösen a hazai gamerek preferenciáiról, motivációiról, állapotáról. Pár hete már fut az adatfelvétel, de hamarosan vége a bulinak, szóval érdemes az utolsó hajrára felkészülni, ha még részt akartok venni benne. Nyilván elsőre furcsák lehetnek a kérdések, de hidd el, érdemes végigmenni a teszten, és megpróbálni a lehető legőszintébben válaszolni. 

A kitöltés kb. 20 percet vesz igénybe, bármikor megszakítható, és egyébként a végén egyéni, azonnali visszajelzést is kapsz. Ráadásul részt vehetsz egy sorsoláson, így tiéd lehet a 3 db 20 000 Ft-os Líra könyvutalvány egyike, ha szerencsés segítő vagy.

Az e-mail címet kizárólag a kiértesítés céljából kérik, bizalmasan kezelik. További információkat a kérdőív oldalán találhatsz. A végső határidő: május 31.

A kérdőív kitöltéséhez kattints ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)