Hirdetés

Pamkutyáékkal lézerharcoltunk a V4-en

|

Márciusban a Chio Mozgulj Gamer is ott volt a V4 Future Sports Festivalon, ahol egy fergeteges lasertag bajnokságot szervezett a Mozgalom, de sok egyéb különleges sportot is elhozott a rendezvényre.

Hirdetés

Március 23. és 25. között minden e-sport kedvelő a V4 Future Sports Festivalon figyelte a régió legjobb játékosainak összecsapásait, két meccs között azonban számtalan egyéb programból válogathattak a vendégek. Többek között a Chio Mozgulj Gamer is jelen volt, és jó szokásukhoz híven elhoztak nekünk egy csomó egyedi sportot. 

Hirdetés

A falmászás, a teqball, a vívás, és a katonaság rögtönzött kiképzőtábora mellett az örök kedvenc, vagyis a lasertag sem maradhatott ki a Mozgalom repertoárjából. A vállalkozó kedvű lézerharcosok még a Pamkutya duóval is együtt lövöldözhetett, valamint a rendezvény mindhárom napján külön bajnokságon is indulhattak. Minderről az alábbi összefoglaló videóban nézhettek meg csodás felvételeket, valamint a V4-re meghívott youtubereket is elkapta Kaci pár kérdés erejéig, és nyilván ez sem maradhatott ki az anyagból. Tenyereljetek rá szépen a Play gombra!

Természetesen a jövőben sem maradtok Chio Mozdulj Gamer sportprogramok nélkül. Figyeljétek a Mozgalom Facebook oldalát és weboldalukat is, és így biztosan nem maradtok le egyetlen fontos információról sem!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)