Hirdetés

"Kicsit többet kéne edzenünk" - a Pamkutya duóval beszélgettünk a V4-en

|

A V4 Chio Mozdulj Gamer színpadán folyamatosan pörögtek az izgalmas beszélgetések, többek között a Pamkutya páros is mesélt arról, milyen szerepet tölt be a sport az ő életükben.

Hirdetés

A magyar YouTube-élet fenegyerekei sem hagyhatták ki a V4-et, ahol a Chio Mozdulj Gamer színpadán is megfordultak. A Pamkutya csapattal beszélgettünk, akiktől köztudott, hogy cseppet sem áll távol a testmozgás.

Hirdetés

Bár legtöbb videójukat a szabadba kimozdulva rögzítik, a srácok azért elárulták a Mozdulj Gamer színpadon, hogy bizony mostanában elkezdték érezni, nem ártana egy picivel többet is mozogni. Ezt főleg akkor sínylették meg, amikor előképzettség nélkül nekiálltak hegyet mászni. Az alábbi videóban erről is esik szó, illetve arról is mesélnek, hogyan tetszett nekik maga a háromnapos rendezvény, vagyis a V4 Future Sports Festival.

Mindenképpen kövessétek a Mozdulj Gamer Facebook oldalát és weboldalukat is, a további videókért pedig iratkozzatok fel a GameStar YouTube csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)