Hirdetés

Válj igazi lézerharcossá a Chio Mozdulj Gamerrel a V4-en!

|

V4 Future Sports Festival programjai közül nem hiányozhat a közkedvelt Mozdulj Gamer lasertag sem.

Hirdetés

Nyakunkon a V4 Future Sports Festival, ahol négy ország legjobb e-sportolói mérik össze tudásukat különböző videojátékokban, de természetesen az izgalmasnak ígérkező döntők mellett is számos érdekes programmal készülnek a szervezők. Többek között például a gamerek sportfelelőse, a Chio Mozdulj Gamer is képviselteti magát a helyszínen. 

Hirdetés

Valószínűleg senki sem lepődik meg azon, hogy a Chio Mozdulj Gamer a legnépszerűbb sportprogramját hozza el a V4-re is, elvégre világosan látszik, hogy a gamerek a lézerharcért vannak leginkább oda, ezt bizonyítottátok már több PlayIT Show-n. Így tehát március 23. és 25. között a Körcsarnokban (1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.) folyamatosan pörög majd a lasertag. Autentikus harcokra számíthattuk, erről a Magyar Honvédség fog gondoskodni, akik valódi katonai hangulatot teremtenek majd. Az akadályokkal felturbózott pálya mellett azok sem unatkoznak majd, akik csak szurkolni szeretnének, ugyanis hatalmas kijelzőkön lehet követni a meccseket, így biztosan nem maradtok le a kulcsfontosságú pillanatokról, látszani fog minden merész vetődés és halálpontos találat. Ha az FPS játékokban vérprofi vagy, akkor éppen itt az ideje, hogy lézerpuskával a kézben is megmutasd, hogy mit tudsz!

Maga a V4 Future Sports Festival teljesen ingyenes, ugyanakkor fontos, hogy előzetes regisztrációhoz kötött. Ide kattintva könnyedén regisztrálhattok ti is. A rendezvényen csak 14 éven felüliek vehetnek részt! 

Chio Mozdulj Gamer Lasertag a V4-en!

Időpont: 2018. március 23-25., 9:00-19:00
Helyszín: Körcsarnok, 1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Regisztráció: Itt tudsz regisztrálni!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)