Hirdetés

Legyél te a Mozdulj Gamer lasertag bajnoka a V4-en!

|

Ébreszd fel a benned szunnyadó lézerharcost, és lehet, hogy a budapesti PlayIT-re már ingyen biztosítod be a helyedet!

Hirdetés

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, a V4 Future Sports Festival mindhárom napján, a Chio Mozdulj Gamer részlegen nagyszabású lasertag csata várja majd az érdeklődőket, ráadásul minden nap indul majd egy bajnokság is, ahol a legjobb laserharcost keresik majd a szervezők. 

Hirdetés

Március 23. és 25. között a Körcsarnokban (1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.) a V4 Future Sports Festival részekén egy külön Chio Mozdulj Gamer szekció dolgozik majd azért, hogy két izgalmas e-sport mérkőzés megtekintése között az odasereglett gamerek mozogjanak is egy kicsit. Erre nincs is talán jobb és autentikusabb mód, mint egy önfeledt lasertag összecsapás, ráadásul a legjobbak még nyereményekre is számíthatnak. Maga a lézerharc egész nap pörög majd a háromnapos rendezvényen, a napi versenyekre pedig pénteken, szombaton és vasárnap is 14 és 15 óra között lehet beugrani. Ekkor zajlik majd maga a lasertag bajnokság, amely alatt a meccseket kommentátorok is közvetítik majd, a legügyesebb játékosok pedig Chio ajándékokat kapnak. 

Aki a V4 Future Sports Festival végére a legjobb találati aránnyal büszkélkedhet, az kapja a bajnoki címet, amely egyúttal a budapesti PlayIT-re is belépőt jelent számára, hiszen ő lesz a Chio Mozdulj Gamer meghívott vendége. 

Maga a V4 Future Sports Festival teljesen ingyenes, a részvétel viszont regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a helyszínen is tudtok majd, így nem maradtatok le semmiről sem.

Chio Mozdulj Gamer Lasertag a V4-en!

Időpont: 2018. március 23-25., 9:00-19:00
Helyszín: Körcsarnok, 1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Regisztráció: A rendezvény teljes időtartama alatt regisztrálhattok a helyszínen
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)