Hirdetés

A Valve pszichológusokat keres a jövőbeli játékai tervezéséhez

|

A Valve új állásajánlatai között van egy-két érdekesebb darab. A pszichológus mellett várják még gazdasági és statisztikai szakemberek jelentkezését is.

Hirdetés

A Valve-nek nagy tervei lehetnek - na nem Half-Life 3 méretűek, de most lehet, hogy belendül a csapat. A legérdekesebb a pszichológusoknak szánt hirdetés, mely szerint olyan szakembert keresnek, aki eligazíthatná őket az emberi viselkedés és motiváció útvesztőjében. Szeretnék kideríteni, hogy miért teszik azt az emberek, amiket tesznek, és a válasz köré akarják építeni a játékmenetet.

Hirdetés

Hogy pontosan milyen játékokhoz keresik a pszichológust, az kérdéses. Lehet, hogy egy általános tanácsadót szeretnének leginkább.

"Mi abban hiszünk, hogy minden játékdizájner alapvetően egy kísérleti pszichológus. Ezért keresünk ilyen szakembereket, akik kimagasló kutatói képességeikkel hozzájárulhatnának a játéktervezéshez és a Valve többi tevékenységéhez is."

Az ideális jelöltnek a diplomán kívül legalább 4 év tapasztalata van kísérleti dizájnban és kutatásban.

A Valve mindemellett keres statisztikai szakértőt, aki segítene múltbéli viselkedési minták feltérképezésében és jövőbeli adatok előrejelzésében, illetve egy gazdasági szakértőt, akinek feladata egy olyan gazdasági modell kiagyalása lenne, ami kellően szórakoztató és jutalmazó. A nagy V éppen 14 pozícióra várja a jelentkezőket, a többiről itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)