Hirdetés

Bitang lőfegyvereket próbált ki Videojáték Zsolti

|

Zsolti ezzel a videóval búcsúzik négy hónapos Chio Mozdulj Gamer nagyköveti regnálásától.

Hirdetés

Videojáték Zsolti hosszú utat tett meg azóta, hogy ő lett a Chio Mozdulj Gamer legújabb nagykövete. A sportlövészetet választotta ki saját sportágának, így a rendelkezésére álló idő alatt profi lövésszé kellett kiképeznie magát, ami cseppet sem könnyű feladat. 

Hirdetés

Zsolti a légpisztolyos, illetve légpuskás edzésekkel kezdte, ezt követően megismerkedett az airsoft fegyverekkel és az action shootinggal, végezetül pedig az éleslövészetbe is belekóstolt. Utolsó videója nagyrészt az éles lőtéren szerzett remek élményeit foglalja össze. 

Figyeljétek a Mozdulj Gamer hivatalos Facebook oldalát, hamarosan jönnek a részletek a Mozgalom következő nagykövetéről! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)