Hirdetés

Ilyen, amikor fegyvert adunk Videojáték Zsolti kezébe

|

A Chio Mozdulj Gamer mozgalom új nagykövetével, Videojáték Zsoltival készítettünk interjút, aki a sportlövészet elkötelezett híve lett erre a nyárra.

Hirdetés

Hatalmas szeretettel köszöntjük körünkben Videojáték Zsoltit, aki három hónapig tudhatja magáénak a nagyköveti posztot, mivel komolyabban beleveti magát a sportlövészet világába, mi pedig figyelemmel kísérjük majd fejlődését. Szóval kövessétek YouTube-csatornáit és a Chio Mozdulj Gamer Facebook-oldalát, hogy ne maradjatok le semmiről, most pedig olvassátok el a vele készült interjúnkat!

Hirdetés

GameStar: Te vagy az első olyan Chio Mozdulj Gamer nagykövet, aki három hónapon keresztül mélyül el egy sportban. Hogy tetszik eddig ez a kihívás?

Zsolti: Imádom. Sokkal többet, részletesebb képet tudunk bemutatni egy-egy sportágról így, esetemben ugye a sportlövészetnek is rengeteg fajtája van, amiről mind-mind érdemes beszélni. Videón követhetitek majd az eredményeket, természetesen a három hónap végén is lesz majd szintfelmérés.

GS: Készült már korábban is lőtéri videód. Vonzódsz ehhez a sporthoz?

Zsolti: Abszolút; nagyban segít a koncentrációs készség fejlesztésében, ami ebben a rohanó világban szerintem tényleg nem hátrány. Plusz teljesen kikapcsol, de tényleg.

GS: Az FPS játékok vittek erre az útra, vagy eleve bírod a fegyvereket?

Zsolti: Szerintem az első gyerekkori légpuskás élményem óta vonzódom hozzájuk, akkoriban a világ összes lőszerét is el tudtuk volna lövöldözni. Szóval megmaradt a szenvedély. Most is nagyon élveztem a gyakorlást.

GS: Amennyit eddig láttál belőle, mennyire nehéz a sportlövészet? El tudnád képzelni, hogy versenyszerűen űzd?

Zsolti: Sokkal könnyebbnek gondoltam, de gyorsan rá kellett jönnöm, hogy a korrekt felszerelés mellett nagyon sok gyakorlás is szükséges a fejlődéshez, ami akár több évbe is beletelhet. Azt hiszem, igen, szívesen foglalkoznék a lövészettel versenyszerűen is, de most lássuk meg előbb ezt a három hónapot.

GS: Mi a helyzet a többi sporttal? Mit szoktál még sportolni?

Zsolti: Sajnos meglehetősen lusta alkat vagyok, és jelenleg szinte semmit. De igyekszem kitalálni valamit, és beiktatni a mindennapokba, csak az a bizonyos kezdet nehéz.

GS: Mi volt eddig életed legjobb sportélménye?

Zsolti: A még általános iskolában, pingpongversenyen szerzett ezüst- vagy bronzérem, már nem emlékszem pontosan. Annak nagyon örültem.

GS: Melyik az a sport, amit még nem próbáltál, de mindenképpen megtennéd egyszer?

Zsolti: Talán a síelés, mert első próbálkozásomkor, olyan tízéves koromban, egy fájdalmas spárga után ledobtam a léceket, és azóta sem álltam rájuk. De szerintem ma már talán menne, ideje elengedni a félelmet.

GS: Milyen sportokat követsz, mit szeretsz nézni? A focivébére rá vagy kattanva?

Zsolti: Én szinte semmilyen sportot sem nézek, de tényleg. Nagy ritkán focit; amikor a haverok néznek valamilyen meccset, akkor én is szívesen csatlakozom, de főleg a társaság miatt.

GS: Sportjátékokkal szoktál játszani?

Zsolti: Tesztjelleggel mindenképp kipróbálom őket, de huzamosabb ideig még egyik sem kötött le.

GS: Amikor éppen nem a Mozdulj Gamer-videókat nyomod, milyen videós terveid vannak? Mire számíthatnak tőled nyáron a nézőid?

Zsolti: Igyekszem rendszert vinni a három YouTube-csatornámra szánt tartalom gyártásába; szeretném folytatni a gameplay streameket, most, hogy végre az internet sávszélességem is lehetővé teszi. Plusz nagyon sok meglehetősen érdekes és király együttműködésben lesz szerencsém részt venni a nyáron, amelyekről leginkább vlog-videók készülnek majd. Szóval kövessétek, lesz mit nézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)