Hirdetés

World of Warcraft - egy pettel segíthetünk a hurrikánok áldozatain

|

Mostantól a World of Warcraft rajongói is segíthetnek azokon, akik az Irma és a Harvey hurrikánok pusztításában kárt szenvedtek.

Hirdetés

Az utóbbi napokban két elképesztő hurrikán sújtotta az Egyesült Államokat. A Harvey és az azt szorosan követő Irma többmilliárd dolláros kárt okozott az útjába esőknek, számtalan család otthonát porig rombolta, arról már nem is beszélve, hogy több tucat ember veszítette életét a katasztrófa által okozott káoszban. A körülmények most is rettenetesek, erről itt olvashattok részletesen, még belegondolni is szörnyű, mit élhetnek át az emberek arrafelé. És nem csak Amerika szenvedte meg a természet erőit mostanság, India és Nepál is szörnyű heteket tudhat maga mögött.

A Blizzard most szeretne a maga módján egy kicsit segíteni a bajba jutottakon, ehhez pedig a World of Warcraft rajongótáborának segítségét kérték. A csapat ugye már évek óta alkot jótékonysági peteket, amelyeket jellemzően a BlizzConon mutatnak be, viszont most úgy látták, hogy nem várhatnak egészen a konferenciáig:

"A közelmúltban történt természetesen katasztrófák miatt úgy döntöttünk, hogy nem várunk az idei BlizzConig a következő charity pet bejelentésével. A hurrikánok, a dél-ázsiai áradás és rengeteg más katasztrófa azt éreztetik velünk, hogy azonnal kell cselekednünk."

A Blizzard bejegyzéséből kiderül, hogy a petet 10 dollárért fogadhatjuk örökbe, melyet teljes egészében az Amerikai Vöröskeresztnek, valamint a Nemzetközi Vöröskereszt és Nemzetközi Vörösfélhold Mozgalmaknak fognak adományozni. Nagyon nagylelkű dolog a Blizzard részéről, hogy ilyesmibe is energiát fektetnek és biztosak vagyunk benne, hogy a játékosok összefogása rengeteget fog segíteni a bajbajutottaknak. Ha tudtok, segítsetek ti is.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)