Hirdetés

Hivatalosan is bemutatkozott az Xbox fogyatékkal élőknek szánt adaptív kontrollere

|

A néhány napja még csak pletykált eszközről megjöttek a hivatalos képek, videók és kiderült, pontosan mit tud.

Hirdetés

A Microsoft valóban dolgozik egy új kontrolleren, ami kifejezetten a valamilyen fogyatékossággal élő játékosoknak lesz nagy segítségére. Aki nem tud megbirkózni a hagyományos kontrollerrel, annak segíthet az Xbox Adaptive Controller.

Hirdetés

Az eszköz önmagában is megkönnyíti a játékok irányítását, de az igazi finomsága abban rejlik, hogy számtalan extra kütyüt és gombot lehet hozzácsatlakoztatni. Az Adapative kontroller lényege az, hogy az egyén problémáihoz lehessen igazítani az irányítási módszert.

A rövid bemutató videó mellett egy másik anyag is érkezett, ami működés közben demonstrálja az eszköz előnyeit.

A moduláris kialakításának köszönhetően könnyen elképzelhető, hogy nem csak a célcsoport fog bevásárolni a kontrollerből.

Az Xbox Adaptive Controller a tervek szerint valamikor idén fog befutni, az ára pedig 100 dollár lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)