Hirdetés

A szegedi Chio Mozdulj Gameren is a csúcsra törhetsz és piros pöttyöket kergethetsz

|

Az Xbox One PlayIT Show Szeged sem képzelhető el Chio Mozdulj Gamer sportprogramok nélkül, amelyeket ezúttal a népszerű reakciófal egészít ki.

Hirdetés

Alig pár nap múlva elstartol a tavaszi PlayIT szezon utolsó rendezvénye, az Xbox One PlayIT Show Szeged. Június 11-én vasárnap egy igazi gamer ünnep veszi kezdetét az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban, az új helyszínen pedig a mókafaktor változatlan marad, természetesen Chio Mozdulj Gamer sportprogramokkal kiegészítve.

Visszatérnek a megszokott és mindig nagy sikernek örvendő Mozdulj Gamer programok, ismét lesz kosárlabda, pingpong, csocsó és trambulin is, utóbbit különösen szerettétek az előző rendezvényeken is, amit nem csodálunk, hiszen remek móka pattogni ezen a kis csodán. 

Most újra meghódíthatjátok a hatalmas, nyolc méter magas mászófalat, amelynek egyszerre három oldalát is betámadhatjátok. Teljes védőfelszerelésben indulhattok a csúcs felé, így mindenki nyugodt lehet, nem esik baja a rögtönzött hegymászás közben.

A legutóbbi Chio Mozdulj Gameren nagyon szerettétek a Batak nevezetű reakciós falat. A 8 érintőpontos eszközt szegedre is elhozzák a szervezők, így bárki letesztelheti rajta saját gyorsaságát. Jelenleg 30 másodperc alatt 43 találat a rekord, de most itt a lehetőség, hogy te legyél az, aki megdönti ezt a nem hétköznapi teljesítményt.

Mint mindig, a Chio Mozdulj Gamer programok most is teljesen ingyenesek, ugyanakkor regisztrációhoz kötöttek. Ide kattintva éritek el a regisztrációs linket.

Xbox One PlayIT Show Szeged

Időpont: 2017. június 11. (VASÁRNAP), 10:00-18:00
Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ
(Ady tér 10., Szeged, 6722)
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)