Hirdetés

Gyere és indulj a GameNight amatőr Battleborn versenyén!

|

Mivel a Battleborn megjelenése a GameNight hetében lesz, mindenki egyenlő esélyekkel indulhat a versenyen az értékes ajándékokért.

Hirdetés

A GameNightokon szervezett versenyeken nem a legjobb játékosokat keressük, csak viszünk egy kis izgalmat a játékba. Bárki nevezhet attól függetlenül, mennyit játszott korábban az adott játékkal, sőt: bátorítjuk, hogy mindenki legalább egy (és ha a lehetőségeink és időnk engedi, több) versenyen induljon. 

A május 6-ai Battleborn launch partyn egyetlen versenyünk lesz, melyre - az idő szűke miatt - összesen húsz fő nevezhet. Őket ezután négy csapatba rendezzük, és a játék többjátékos módjaiban engedjük egymásnak. Érdemes lesz korán érkezni, mert a verseny kezdete előtt ismertetjük a játék működését, elmagyarázunk mindent, ami a sikerhez kell, tartunk egyfajta kiképzést. Nem kell attól félni, hogy bárkit leküzdenének a profik, és aki elég bátor nevezni, értékes ajándékokkal gazdagodhat! Mindenképp megéri próbára tenni magatokat, és nem kell félnetek a kudarctól. 

A verseny várhatóan 17:00-kor indul, előtte szabadon lehet gyakorolni a PC-ken. A Battleborn sztorimódja egyébként emellett az est folyamán hat konzolon lesz kipróbálható, úgyhogy az sem fog unatkozni, aki nem a verseny miatt jön. Posztert és kártyacsomagot - a készlet erejéig - mindenki kap.

GameNight - Battleborn launch party

Időpont: 2016. május 6., péntek 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Battleborn launch party

Facebook oldal: GameNight

A belépés továbbra is ingyenes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)