Hirdetés

Call of Duty 2 - mutasd meg, mennyire vagy jó benne!

|

A Call of Duty 2 sokunk videojátékos karrierjében szerepet játszott, jól ismerjük a fegyverek működését és a pályák felosztását. Két játékos számára a tapasztalat most győzelmet jelenthet.

Hirdetés

Mindenkinek megvan a kedvenc Call of Duty játéka. Néhányan úgy gondolják, a második rész volt az igazi, mások a negyedikre esküsznek, de keményvonalas elsőrész-rajongók és olyanok is akadnak, akik a mai napig kitartanak, és minden részt megvettek a kezdetek óta. 

Persze megtehettük volna, hogy az ehavi GameNighton az Infinite Warfare-ből szervezünk versenyt, de úgy gondoltuk, több szempontból is jobb lesz, ha a múlthoz nyúlunk vissza, és a második részben eresztünk titeket egymásnak. A Call of Duty 2 ahogy az lenni szokott, 4 gépen fog futni, 2v2 Team Deathmatch-et játszunk a már szokásosnak mondható pályákon (Carentan, Toujane, Stalingrad, Burgundy). Persze egyénileg is nevezhettek, találunk nektek a helyszínen párt. Nevezni csak helyben lehet 16:00-tól, és legfeljebb 16 csapat, 32 fő indulhat. Érdemes korán jönni, a helyek gyorsan betelnek!

Jelezzétek a GameNight eseményénél, hogy ott lesztek, és hívjátok meg barátaitokat is - nem akarjátok majd kihagyni! 

GameNight november

Időpont: 2016. november 18. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight november

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)